Sistem ventilație cu recuperare de căldură pentru casa introduce aer proaspăt din exterior în interior, în același timp elimină aerul viciat din interior în exterior, căldura și energia aerului de retur este recuperată în timpul ventilației, ceea ce vă face să simțiți confortul naturii economisind în același timp energie.

Un ventilator de recuperare a energiei (ERV) este un tip de sistem de ventilație care ajută la îmbunătățirea calității aerului din interior, economisind și energie. Este folosit în mod obișnuit în clădiri rezidențiale și comerciale. Funcția principală a unui ERV este de a schimba aerul viciat din interior cu aer proaspăt exterior în timp ce recuperează energia din aerul de ieșire pentru a precondiționa aerul de intrare.


Caracteristicile cheie ale unui ventilator cu recuperare de energie includ:

Schimb de căldură: ERV-urile folosesc un schimbător de căldură pentru a transfera căldura de la aerul de ieșire la cel de intrare în timpul procesului de ventilație. Acest lucru ajută la menținerea unei temperaturi interioare mai consistente și reduce sarcina asupra sistemelor de încălzire și răcire.

Controlul umidității: Pe lângă căldură, ERV-urile pot transfera și umiditatea între fluxurile de aer de intrare și de ieșire. Această caracteristică este deosebit de utilă în climatele umede, ajutând la controlul nivelurilor de umiditate din interior.

Calitate îmbunătățită a aerului din interior: prin schimbul continuu de aer din interior cu aer proaspăt exterior, ERV-urile ajută la eliminarea poluanților, alergenilor și mirosurilor, contribuind la un mediu interior mai sănătos.

Eficiență energetică: Procesul de recuperare a energiei în ERV-uri poate reduce semnificativ consumul total de energie al unei clădiri, reducând la minimum nevoia de încălzire sau răcire suplimentară.

Economii de costuri: Deși ERV-urile pot avea costuri inițiale mai mari, economiile de energie în timp pot duce la economii de costuri la facturile de încălzire și răcire.


RECUPERATOR DE CALDURA PENTRU APARTAMENT / MONTARE IN PERETE / SMART CONTROL

1.Panou frontal decorativ elegant.

2. Obturator automat pentru a preveni curentul de aer din spate.

3. Fără îngheț și condens.

4. Instalare unică prin peretele interior cu o singură gaură.

5. Eficiență termică ridicată. Regenerator de energie ceramică de înaltă tehnologie încorporat cu eficiență maximă de recuperare a căldurii de 97%.

6. Ventilator reversibil cu 3 viteze EC pentru conducte cu un consum redus de energie de 7,8 W.

7.Răcire liberă: atunci când unitatea detectează că temperatura exterioară este în ±1°C față de temperatura setată, se comută automat pentru a furniza mai mult aer proaspăt.

8.Prefiltru și filtru F7 (MERV11) ca standard pentru a menține aerul curat.

9. Funcționare flexibilă, lucrând individual sau în perechi.

10.Protecție ridicată la pătrundere cu IPX4.

11. Funcționare silențioasă de mai puțin de 32,7 dB(A).

12. Control ușor. Unitatea poate fi controlată prin buton, telecomandă și WIFI (Smart APP). Cu APP, utilizatorul poate crea, de asemenea, controlul scenei și controlul grupului.

13.Controlat de smartphone Android sau iOS prin serverul cloud de oriunde în lume.

14. Control mai inteligent IAQ. Senzor de CO2 standard pentru a afișa concentrația în timp real și controlează unitatea pentru a furniza mai mult aer proaspăt pentru a dilua concentrația de CO2 și senzor de umiditate și detector IAQ opțional.

Motor DC reversibil

Ventilatorul axial reversibil este cu tehnologie EC. Ventilatorul se caracterizează prin consum redus de energie și funcționare silențioasă. Motorul ventilatorului are protecție termică încorporată și rulmenți cu bile pentru o viață lungă.

Regenerator de energie ceramică

Acumulatorul de energie ceramică de înaltă tehnologie cu o eficiență de regenerare de până la 97% asigură recuperarea căldurii din aerul evacuat pentru a încălzi sau răci fluxul de aer de alimentare. Datorită structurii sale celulare, regeneratorul unic are o suprafață mare de contact cu aerul și proprietăți ridicate de conducere și acumulare a căldurii.

Regeneratorul ceramic este tratat cu o compoziție antibacteriană pentru a preveni creșterea bacteriilor în interior.

Filtre de aer

Două prefiltre de aer integrate și un filtru de aer F7 sunt prevăzute standard pentru a asigura filtrarea aerului de alimentare și de extracție. Filtrele împiedică pătrunderea prafului și a insectelor în aerul de alimentare și contaminarea pieselor ventilatorului.

De asemenea, filtrele sunt tratate antibacterian.

Filtrele se curata cu un aspirator sau prin spalare cu apa.

Soluția antibacteriană nu va fi îndepărtată.

ECONOMIE DE ENERGIE

Ventilatorul funcționează în modul de recuperare a căldurii cu două cicluri poate economisi energie cu peste 30% în comparație cu ventilatorul normal de evacuare. Eficiența de recuperare a căldurii este de până la 97% atunci când aerul intră pentru prima dată în regeneratorul de căldură. Poate recupera energia din cameră și poate reduce sarcina sistemului de încălzire iarna.

Ventilatorul funcționează în modul de recuperare a căldurii cu două cicluri. Două unități de admisie/evacuare aer alternativ în același timp pentru a obține o ventilație echilibrată. Va crește confortul interior și va face ventilația mai eficientă. Căldura și umiditatea din încăpere pot fi recuperate în timpul ventilației, iar sarcina pe sistemul de răcire poate fi redusă vara.


PREZENTARE VIDEO RECUPERATOR CALDURA