Idei pentru Iluminarea cu banda LED.

Pentru un interior modern iluminatul cu banda led este foarte important. Oamenii cu imaginatie adauga in diferite zone ale camerei lumina relaxanta a acestor dispozitive, controlabile prin Wifi direct din aplicatia de pe telefon. Astazi va prezentam cateva idei pentru iluminare livingului, dormitorului sau a bucatariei.

Iluminare Living Room cu benzi LED Wifi

Iluminarea cu LED-uri este utilizata in mod normal pentru decorare; daca camera de zi este iluminata sus in plafon, atunci puteti instala si iluminare suplimentara cu LED-uri. Folosirea benzilor cu LED-uri impreuna cu alte tipuri de iluminat va face camera  de zi sa se simta diferita. Asadar, cum puteti utiliza iluminarea cu banda LED pentru a crea o atmosfera diferita in camera dvs. de zi fara a schimba aspectul? Cel mai important lucru este alegerea culorii iluminatului, pe care o poti face in functie de stilul casei tale si de preferintele tale personale.

Pentru o sufragerie mai confortabila si mai relaxanta, mentineti iluminarea alba la minimum si utilizati o cantitate mica de iluminare galbena moale. Daca sunteti genul de persoana careia ii place sa gazduiasca petreceri cu multi prieteni, puteti utiliza iluminarea RGB sau Dreamcolor, asortand diferite culori cu diferite teme de petrecere, fie ca este violet pentru romantism sau roz pentru vise; posibilitatile sunt nesfarsite. Puteti alege, de asemenea, lumini de banda muzicala, creand o atmosfera de petrecere imediata, cu lumini care danseaza impreuna cu muzica de indata ce o porniti.


Fundalul peretelui

Peretele din spatele televizorului este o parte extrem de importanta a decorului unei camere de zi. Iluminarea cu banda LED este o alegere foarte buna pentru a scoate in evidenta aceasta zona, nu doar imbunatatind aspectul spatiului, ci si protejandu-va vederea. Iluminarea in banda pentru aceasta zona este aleasa in principal pentru a se conforma cu stilul general al sufrageriei, dar retineti ca cel mai bine este sa o reduceti usor si, de asemenea, pentru a evita iluminarea in culorile reci, pentru a nu crea o presiune suplimentara asupra ochilor in timp ce priviti la TELEVIZOR.


Iluminare jos, sub canapea sau la baza mobilei

Iluminarea cu banda LED poate fi instalata sub canapea sau la baza unui corp de mobilier, in principal pentru a crea o atmosfera confortabila. Cand stai intins pe canapea si te uiti la televizor sau stai de vorba cu familia ta, lumina galbena de sub canapea va face ca intregul living sa se simta foarte confortabil. Desigur, daca va place sa organizati petreceri, atunci benzile cu LED-uri de sub canapea pot clipi cu diferite lumini pentru a se potrivi cu atmosfera din camera.


Iluminarea cu banda LED a mesei de cafea

In general, iluminarea cu LED-uri sub masuta de cafea se va potrivi cu iluminarea de sub canapea. Puteti alege sa-l instalati doar intr-o anumita pozitie sub canapea sau sub masuta de cafea, sau in ambele locuri deodata; puteti alege in functie de efectul instalatiei pentru a va realiza cat mai simplu iluminarea ideala.


Cum sa alegi benzi cu LED pentru sufragerie

Exista multe optiuni pentru benzi cu lumina LED. Inainte de instalare, trebuie sa luati in considerare cu atentie si sa instalati cea mai potrivita banda de iluminat in pozitia cea mai potrivita.

Pe baza efectului de iluminare dorit

Culoare: Puteti crea o atmosfera complet diferita in camera de zi ajustand culoarea benzii de lumina LED. Oamenii carora le plac petrecerile vor alege cu siguranta iluminarea RGB sau Dreamcolor, dar pentru iluminare suplimentara, alege alb de zi sau alb cald.


Luminozitate: diferite momente ale zilei pot necesita niveluri diferite de luminozitate. Ridicati luminozitatea atunci cand este necesar si coborati-o pentru o nuanta mai calda. Aceasta inseamna ca cel mai bine este sa alegeti iluminarea cu LED-uri cu luminozitate reglabila pentru camera de zi.


Iluminare inteligenta: Iluminarea in banda inteligenta este in general conectata la WiFi, facandu-l mai convenabil pentru utilizare in camera de zi. Reglati rapid si usor iluminarea oricand si oriunde doriti, doar deschizand aplicatia.

Iluminare banda muzicala: Daca doriti sa organizati petreceri in camera de zi, benzile luminoase cu LED-uri muzicale sunt pentru dvs. Lumina danseaza impreuna cu muzica, creand imediat o atmosfera de petrecere pentru tine, familia si prietenii tai.

Alegerea unei benzi LED pe baza locului de instalare

Tensiune inalta sau joasa: daca banda de iluminat este instalata in interior intr-o locatie usor accesibila, cum ar fi in jurul canapelei, atunci tensiunea joasa este cea mai buna, deoarece foloseste o tensiune sigura si nu este periculoasa pentru organism. Rezistenta la apa: In mod normal, iluminarea cu LED-uri in banda instalata in camera de zi nu trebuie sa fie impermeabila, dar daca trebuie sa o instalati in baie, atunci cel mai bine este sa alegeti benzi LED rezistente la apa cum sunt cele de exterior.