Boltarii termoizolanti Thermo-Block au fost conceputi pentru construcții cu economie de energie și se caracterizează prin cea mai bună izolație termică de pe piață. Datorită acestora, putem minimiza nevoia de încălzire și răcire a clădirii în funcție de nevoile dintr-o anumită perioadă a anului.

Structurile realizate din boltarii cu cofraj asigură un strat protector suficient de beton pentru barele de armare amplasate în interior. Împreună cu barele de armare, blocurile de cofraj creează o structură solidă și etanșă, foarte izolata fonică și rezistentă la fenomenele atmosferice și la foc.

Boltarii termoizolanti cu cofraj sunt o soluție populară și sunt utilizate pe scară largă în construcții, atât în ​​structuri unifamiliale, cât și în clădiri comerciale.

Boltarii cu termoizolație sunt o alegere dovedită pentru construcția eficientă din punct de vedere energetic. Pereții de beton turnat economisesc energie datorită structurii lor strânse, izolației termice ridicate și a masei mari, care asigură capacitatea de a stoca căldură.

Structurile turnate sunt de neegalat în ceea ce privește capacitatea portantă și durabilitatea. Spatiile goale din bloc permit instalarea de bare de armare (fier beton) atat pe verticala cat si pe orizontala. Structura de perete ranforsat garanteaza o capacitate portanta excelenta.De aceea, blocurile de cofraj termoizolant sunt o alegere populara si pentru subsoluri, unde este necesara rezistenta la presiunea pamantului.

Pe lângă capacitatea mare de încărcare, compatibilitatea în cadrul familiei de produsele oferă designerilor opțiuni de design mai mari. Pereții din blocuri de cofraj sunt monolitici, ceea ce îi face mai răcori vara și mai cald iarna.


BOLTARII CU TERMOIZOLATIE CLASA B400

Specificațiile familiei de produse B400

Valoarea U 0,17 W/m²K

Consum de beton 133 l/m²

Acoperire 8,33 buc/m²

Greutatea peretelui finit este de 550 kg/m²

Clasa de reacție la foc A1

Izolație acustică, Rw** 51 dB

** Perete finisat, tencuit.

Boltar termoizolant de 600 mm lungime este baza familiei de produse LL400. Blocul este format din doi pereți de beton cu găuri spațiale atașați la miezul EPS din grafit folosind conexiuni cu dibluri.

Informații despre produs și ambalaj

Greutate 25 kg

Dimensiuni 600 x 400 x 200 mm

Numar de piese pe un palet: 36

Greutate palet 1000 kg

Informații despre produs și ambalaj

ID produs B400C

Greutate 24 kg

Dimensiuni 600 x 400 x 200 mm

Numar de piese pe un palet: 36

Greutate palet 1050 kg

Boltarul cu termoizolatie de colț B400C mm este ideal pentru realizarea colțurilor interioare și exterioare în pereți cu izolație termică. Structura blocului a fost proiectată astfel încât izolația termică să fie uniformă pe tot colțul. Dispunerea blocului poate fi schimbata prin intoarcerea cu susul in jos. De asemenea, permite suprapunerea modulelor de 2M (200 mm), făcând stivele de blocuri mai puternice.

Degajările și canelurile pentru barele de armare proiectate în structura blocului asigură o structură uniformă a peretelui și o instalare ușoară în toate colțurile oricărei clădiri.

Informații despre produs și ambalaj

ID produs B400F

Greutate 27 kg

Dimensiuni 600 x 400 x 200 mm

Numar de piese pe un palet: 36

Greutate palet 950 kg

Boltarii cu termoizolatie de capăt pre-tăiate fac deschiderile pentru uși și ferestre ușor de creat. Blocurile de capăt elimină necesitatea de a cheltui timp și efort pentru cofrajele suplimentare ale adânciturii pentru deschideri.

Corpurile blocurilor de capăt sunt pretăiate cu o diviziune de 200/400 mm, ceea ce permite suprapunerea lor cu ușurință prin tăierea izolației blocului. Blocul poate fi, de asemenea, lăsat netăiat și utilizat ca un bloc complet de 600 mm. Blocul tăiat acționează ca un bloc final cu o lungime de 400 mm. Vârful suplimentar de 200 mm poate fi folosit ca o parte obișnuită de perete.


BOLTARII CU TERMOIZOLATIE CLASA B500

Boltar termoizolant B500 a fost concepută având în vedere construcția eficientă din punct de vedere energetic. Se caracterizează prin cea mai bună izolație termică de pe piață (coeficient U 0,11 W/m2), - peretele de beton turnat cu structură monolitică asigură etanșeitate absolută, iar greutatea totală mare elimină schimbările de temperatură

Combinate cu un design atent și structuri adaptate, blocurile izolatoare B500 pot fi folosite pentru a construi clădiri pasive sau clădiri cu un consum de energie aproape zero în condiții foarte dificile.

Informații despre produs și ambalaj

ID produs B500

Greutate 28 kg

Dimensiuni 600x500x200 mm

Numar de piese pe un palet: 24

Greutatea paletului 700 kg

Se vinde ca palet.

Informații despre produs și ambalaj

ID produs B500C

Greutate 24 kg

Dimensiuni 500x500x200 mm

Numar de piese pe un palet: 24

Greutate palet 600 kg

Se vinde ca palet

Colțurile unei clădiri sunt foarte importante pentru izolarea termică a acesteia. Boltarii cu termoizolatie de colț B500 asigură izolare termică neîntreruptă în întregul colț al clădirii. Structura blocului a fost proiectată în așa fel încât oțelul structural să poată fi instalat cu ușurință atât în ​​carcasa sa internă, cât și în exterior, iar betonarea colțului a fost ușor de realizat.

Deoarece blocurile de colț de 500 x 500 x 200 mm sunt simetrice, acestea pot fi stivuite unul peste altul. Acest lucru permite, de asemenea, ca ferestrele să fie realizate direct din colțul interior al clădirii. Acest lucru mărește libertatea de proiectare.

Informații despre produs și ambalaj

ID produs B500F

Greutate 24 kg

Dimensiuni 500x500x200 mm

Numar de piese pe un palet: 24

Greutate palet 600 kg

Se vinde ca palet

Colțurile unei clădiri sunt foarte importante pentru izolarea termică a acesteia. Boltarii de colț cu termoizolatie B500F asigură izolare termică neîntreruptă în întregul colț al clădirii. Structura blocului a fost proiectată în așa fel încât oțelul structural să poată fi instalat cu ușurință atât în ​​carcasa sa internă, cât și în exterior, iar betonarea colțului a fost ușor de realizat.

Deoarece boltarii de colț cu termoizolatie de 500 x 500 x 200 mm sunt simetrici, acestea pot fi stivuite unul peste altul. Acest lucru permite, de asemenea, ca ferestrele să fie realizate direct din colțul interior al clădirii. Acest lucru mărește libertatea de proiectare.

Informații despre produs și ambalaj

ID produs B500S

Greutate 19 kg

Dimensiuni 400x500x200 mm

Numar de piese pe un palet: 24

Greutatea paletului 480 kg

Se vinde ca palet

Familia de boltari cu termoizolatie B500 include un bloc de 400 mm numit bloc parțial. Acest bloc este folosit pentru a crea suprapuneri împreună cu blocurile de colț. Un bloc parțial este, de asemenea, utilizat dacă un bloc de bază obișnuit de 600 mm nu poate fi utilizat.

Informații despre produs și ambalaj

ID produs B500M

Greutate 29 kg

Dimensiuni 600x500x200 mm

Numar de piese pe un palet: 24

Greutate palet 730 kg

Vândut pe bucăți

Acesta este un produs complet nou destinat construcției de clădiri cu modularitate de 1M (100mm). Oferă o flexibilitate semnificativă în proiectare și elimină nevoia de a tăia blocuri goale cu o lamă de diamant la locul de muncă.

Blocul are 600 mm lungime și corpurile sale sunt pre-tăiate cu o diviziune de 300/300 mm. Blocul poate fi tăiat cu ușurință prin tăierea izolației din polistiren cu un ferăstrău manual. Acest lucru vă permite să evitați tăierea care necesită timp a cărămizilor goale.