Meniu
Cosul dvs

Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil

Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
-29 %
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
Aplica rotunda Smart LED RGB exterior fascicul ajustabil
131 lei
185 lei
Fără TVA: 131 lei
  • Stock: In Stoc
  • Brand: DecoFix
  • Model: RSM001

Opţiuni disponibile

Comanda telefonic: 0767 511 170

Aplica rotunda Smart LED RGB iluminat decorativ si arhitectural pentru exterior / interior IP65 control din aplicatia Smart Life instalata pe telefon sau tableta. Corpul lampii este din aluminiu, fascicul ajustabil manual cu ajutorul flapsurilor mobile sau inchidere completa. Adecvat: pereti casa, gradina, zone acces, garaje, living, dormitor, baie, etc.

Optiuni de culoarea a corpului: negru, alb, gri

Rezistent la toate schimbarile de temperatura si intemperii.

Montare pe perete (exterior sau interior).

Descarcati aplicatia Smart Life in telefon 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tuya.smartlife&pcampaignid=web_share

Conectati corpul de iluminat la reteaua de curent. De obicei la prima pornire el se afla in modul cautare retea. In caz contrar deconectati si conectati sursa de curent de 5x.

In meniul veti gasi optiunea de adaugare  dispozitiv  automat sau manual.

Putere 9W.

Clasa A++.

Alimentare 220V.

Diametru : 13.5 mm

Dimeniuni pachet : 110mm x 110mm x 110mm.

Contine dibluri pentru montare si imbus.

Datorita ajustarii directiei si culorii se pot realiza diverse forme / culori de iluminare a camerelor sau a fatadelor.

Scene de iluminare predefinite in aplicatie.
Pornire/Oprire instant din telefon sau programare.
Activare in SEAP

Aplicatia Smart Life poate fi descarcata din Google Play sau App Store.


Iluminatul în living și dormitor este important pentru a crea o atmosferă plăcută și confortabilă în aceste spații. În general, este recomandat să se folosească o combinație de surse de lumină pentru a obține un efect optim.

În living, este util să se folosească o combinație de iluminat ambiental (lumină generală) și iluminat de accent (pentru a evidenția anumite zone sau obiecte). Lămpile de podea și de masă pot fi utilizate pentru a oferi o lumină ambientală plăcută, în timp ce spoturile sau corpuri de iluminat montate pe tavan pot fi utilizate pentru iluminarea de accent.

În dormitor, este important să se obțină o lumină caldă și relaxantă, care să contribuie la o atmosferă confortabilă pentru somn. Lămpile de noptieră pot fi utilizate pentru a oferi o lumină ambientală plăcută și pentru a permite cititul în pat, în timp ce corpuri de iluminat montate pe tavan sau pe perete pot fi utilizate pentru a oferi iluminare generală.

Este important să se acorde atenție și culorii iluminatului utilizat. Iluminatul cu tonuri mai calde de galben sau portocaliu poate fi mai potrivit pentru living și dormitor, în timp ce tonurile mai reci de albastru sau alb pot fi mai potrivite pentru alte zone ale casei

Iluminatul gradinii poate fi o modalitate excelentă de a crea o atmosferă plăcută în aer liber, de a îmbunătăți siguranța în jurul casei și de a evidenția anumite caracteristici ale peisajului.

Una dintre cele mai comune opțiuni de iluminat în grădină este iluminatul ambiental, care poate fi obținut prin utilizarea de corpuri de iluminat montate pe pereți, lămpi solare sau lumânări electrice. Acestea pot fi amplasate în zonele-cheie ale grădinii, cum ar fi zonele de relaxare, de joacă sau de luat masa, pentru a crea o atmosferă plăcută.

De asemenea, iluminatul de accent poate fi folosit pentru a evidenția anumite caracteristici ale grădinii, cum ar fi arborii, plantele sau căile de acces. Spoturile montate pe sol sau pe perete pot fi utilizate pentru a oferi iluminare de accent, iar iluminatul subacvatic poate fi utilizat pentru a evidenția caracteristicile acvatice ale grădinii.

În plus, este important să se acorde atenție și siguranței în jurul grădinii. În acest sens, iluminatul de securitate, cum ar fi becurile cu senzori de mișcare sau sistemele de iluminat cu infraroșu poate fi util pentru a împiedica accesul persoanelor neautorizate în grădină.

În general, iluminatul grădinii poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor individuale și pentru a crea o atmosferă plăcută și confortabilă în aer liber.

Iluminatul pietonal se referă la iluminarea zonei de mers pe jos, cum ar fi trotuarele, aleile sau zonele de acces în jurul casei, biroului sau a altor clădiri. Iluminatul pietonal poate fi important din mai multe motive, inclusiv siguranța, estetica și confortul vizual.

Iluminatul scării poate fi foarte important pentru siguranță și confort în cadrul unei case sau a unei clădiri, în special în zone cu mai multe niveluri. Iluminarea adecvată poate ajuta la evitarea accidentelor, căderilor și poate îmbunătăți vizibilitatea pe scări.

Una dintre cele mai comune opțiuni de iluminat pentru scări este utilizarea de corpuri de iluminat montate pe perete, cum ar fi lămpile de perete sau spoturile. Acestea pot fi montate pe peretele lateral al scării sau pe trepte, pentru a oferi o iluminare uniformă și pentru a evidenția marginea treptelor.

De asemenea, lămpile solare pot fi o opțiune excelentă pentru scări și pot fi montate fără a necesita o instalare electrică. Acestea pot fi montate pe pereți sau pe marginea treptelor, în funcție de preferințele individuale.

Becurile cu senzori de mișcare pot fi, de asemenea, utilizate pentru a economisi energie și pentru a activa iluminarea doar atunci când este nevoie. Acestea pot fi utile mai ales în zonele cu trafic scăzut.

În general, iluminarea scării trebuie să fie uniformă și să ofere o vizibilitate bună pe întreaga scară. În plus, este important să se acorde atenție și designului și stilului corpului de iluminat, pentru a se potrivi cu decorul general al casei sau al clădirii.

În primul rând, iluminarea pietonală poate îmbunătăți siguranța, în special pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă. Iluminarea corespunzătoare poate ajuta la evitarea accidentelor, căderilor sau a altor incidente neplăcute.

În plus, iluminatul pietonal poate fi utilizat pentru a crea un efect estetic plăcut în jurul clădirilor sau în grădini. Corpurile de iluminat pot fi utilizate pentru a evidenția caracteristicile arhitecturale sau pentru a adăuga un element decorativ la designul general al clădirii sau al spațiului verde.


În cele din urmă, iluminatul pietonal poate îmbunătăți confortul vizual, în special în zonele de acces frecventate sau unde sunt necesare activități care necesită o bună vizibilitate, cum ar fi cititul sau munca de precizie.


Iluminatul pietonal poate fi realizat prin utilizarea de corpuri de iluminat montate pe perete, lămpi solare, spoturi sau becuri cu senzori de mișcare. În general, este important să se acorde atenție și nivelului de iluminare, pentru a asigura o iluminare corespunzătoare în timpul nopții sau în condiții de vizibilitate redusă.
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

Certificat de garantie. Conditii de acordare.

1. Garantia se acorda pentru o perioada de 24 luni (persoane fizice) si 12 luni (persoane juridice) de la vanzarea produsului, cu conditia prezentarii certificatului de garantie, facturii de cumparare si bonului fiscal. Termenul de garantie incepe la data receptionarii produsului.

2. Produsul vandut are in componenta piese electronice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, punere in functiune, exploatare, intretinere si reparatie prevazute in manualul/ ghidul de utilizare sau setul de instructiuni sau alt document asemanator.

3. La aplicarea prezentei garantii, prin “produs” se va intelege numai dispozitivul principal (articolul), fara includerea accesoriilor acestora (dulie, corp de iluminat, instalatie electrica, distrubuitor de electricitate,led si altele).

4. Garantia este valabila doar daca produsul a fost exploatat in conditii normale de utilizare. Urmatoarele cazuri implica scoaterea produsului din garantie:

- Nerespectarea conditiilor de manipulare, transport, pastrare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in setul de documente ce insoteste produsul
- Nerespectarea conditiilor de utilizare cuprinse in setul de instructiuni sau alt document asemanator, utilizarea produsului in alt scop decat cel destinat – iluminat.
- In cazul interventiilor de tip service, reparatiilor, deteriorarii etichetei de produs sau desigilarii produsului, a montarilor/demontarilor se subansamble de orice fel, efectuate de persoane neautorizate de producator.
- In cazul utilizarii unor tensiuni sau surse de alimentare improvizate, ce au dus la deteriorare sau instalarea intr-un mediu umed, nociv, cu solventi sau cu risc sporit de explozie sau incendiu.
- In cazul in care produsul prezinta deteriorari cauzate de accidente mecanice, lovituri, socuri, patrunderi de lichide, expuneri la foc, utilizare gresita sau neglijenta, schimbari ale starii aparatului, pastrarea in conditii improprii, functionarea la mari diferente de temperatura care cauzeaza fenomenul de condens, expunere excesiva la umezeala sau radiatii solare.
– Garantia nu se acorda in cazul in care cumparatorul nu prezinta certificatul de garantie si documentele de plata emise de vanzator la data achizitionarii produsului.
- Garantia la produsele vandute de compania noastra prevede reparatia sa in termen legal (maxim 14 zile) inlocuirea lor cu altele similare daca produsul nu poate fi reparat sau nu mai exista pe stoc. Garantia nu se extinde asupra prejudiciului cauzat altui echipament care functioneaza impreuna cu produsul supus garantiei. Campania noastra nu poarta raspunderea pentru compatibilitatea produselor cu alte articole sau produse ale unor parti terte.

Prezentul certificat de garantie este in conformitate cu O.G 21/1992 modificata de Legea 476/2006 si Legea 499/2003.

1. Livrare prin SameDay Curier la adresă.

2. Livrare la EasyBox cu ridicare personală în 36 ore de la încărcarea coletului.

Informările despre livrare sunt transmise de curier prin SMS si e-mail.
Comenzile efectuate pana la ora 15:00 vor fi expediate in aceeasi zi.

1. Retur la EasyBox fara a mai interactiona cu agentii curieri si fara costuri.

Cum se procedeaza:

Accesati link-ul de mai jos:

https://return.sameday.ro/decofix

Introduceti datele solicitate si alegeti un EasyBox.

Veti primi imediat un cod ce va deschide sertarul.

Introduceti coletul si inchideti usa.


2. Retur prin agent curier. 

Un agent va ridica produsele de la adresa indicata fara costuri.

In ambele cazuri va rugam sa impachetati produsele cu atentie.
Politica cookie
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.